Ordulu Asker Şehit Düştü

0
1615

Ordulu Uzman Çavuş Erdi Demirer, Şanlıurfa’nın Viranşehir ilçesinde PKK’lı teröristlerin karakola uzun namlulu silahlarla düzenlediği hain saldırıda şehit oldu. Şehir asker geride 3 aylık bebeğini bıraktı.

Şehit ateşi yine içimizi yaktı. Ordulu Jandarma Uzman Çavuş Erdi Demirer, Şanlıurfa’nın Viranşehir ilçesindeki Karakuzu Jandarma Karakolu yol kontrol noktasına PKK’lı teröristlerin uzun namlulu silahlarla düzenlediği saldırıda şehit oldu.

Aslen Ordu’nun Gürgentepe İlçemiz Ağızlar Mahallesi’nden olan evli ve henüz 3 aylık bebeği olan 26 yaşındaki Şehit Uzman Çavuş Erdi Demirer’in Kocaeli’nde yaşayan ailesine acı haber verildi. Eşi Burcu Demirer ile baba bası Halil ve annesi Susam Demirer bu acı haberle gözyaşlarına boğuldu.

Henüz 3 aylık Çağan Cemal adında bir erkek çocuğu olan şehit uzman onbaşı Erdi Demirer’in cenazesi bugün uçakla Kocaeli’ne getirilecek ve baba evinin önünde yapılacak törende helallik alınmasının ardından ailenin iteği üzerine yarın Gürgentepe İlçesi’ne getirilerek toprağa verilecek.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz