“Defacto” Tepealan İlkokulunda 130 Öğrencimizi Sevindirdi

0
866

Korgan Kaymakamlığı resmi sitesinden duyrulan habere göre

Defacto firması Tepealan İlkokulunda 130 öğrencimizi sevindirecek anlamlı bir yardıma imza attı. Tepealan İlkokulu eski aile birliği başkanı Hüseyin DUMAN’ ın aracılığı ile İstanbul-Mecidiye, Çerkezköy-Merkez, Samsun-Merkez ve Ordu-Fatsa Defacto mağaza sorumluları 130 öğrencimizi giydirdi. Programa Kaymakamımız Yunus Emre VURAL, Samsun Defacto mağaza müdürü Fatih GÜLTEN, Çerkezköy merkez depo sorumlusu Mehmet KUYU, Mecidiyeköy mağaza müdürü Murat ULUSOY, Fatsa Defacto mağaza müdürü Nazlı KALMAZ, Süper FM yayın yönetmenleri Alper ATAKAN, Duygu ÖZKAN, İlçe Mili Eğitim Müdürü Murtaza ALAN ve Korgan SYDV müdürü Hüsamettin YILMAZLI katıldı.

tepealan ilkokulu yardım defacto

Kaymakamımızın ve misafirlerin takdim ettiği hediyeleri alan öğrenciler oldukça sevindiler. Ayrıca Defacto yetkilileri yardımın devam edeceğini ve Tepealanda ki belirlenmiş tüm öğrencileri sevindirmeyi amaçladıklarını ifade ettiler. Yine Tepealan İlkokulu bahçesine oyun parkı sözü veren Defacto sorumluları en kısa zamanda yapılacağını da ifade ettiler.

tepealan ilkokulu yardım2

Kaymakamımız Yunus Emre VURAL, “Hayırsever iş adamlarımızın yapmış olduğu bu duyarlı davranışlarından dolayı kendilerini kutluyorum ve herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Ayrıca değerli misafirlerimizi İlçemizde ağırlamaktan dolayı son derece memnun oldum. Bizlerin her zaman yanlarında olduğumuzu bilmelerini isterim” dedi.

defacto tepealan ilkokulu yardım

Kaynak: http://www.korgan.gov.tr/default_b0.aspx?id=631

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz