Cumhurbaşkanı Başdanışman İhsan Şener: Başkomutan sizlerle gurur duyuyor

0
1598

Samsun / Atakum İlçesinde devam eden Demokrasi Nöbetine katılarak vatandaşlara destek veren Cumhurbaşkanı Başdanışmanı İhsan Şener, “Cumhurbaşkanı ve Başkomutan Recep Tayyip Erdoğan’ın sizlere selamları var. Sizlerle gurur duyduğunu bilmenizi istiyorum” diye konuştu.

ihsan şener cumhurbaşkanı başdanışmanı

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı İhsan Şener, Atakum Belediyesi Demokrasi Nöbetini ziyaret ederek günlerdir kesintisiz demokrasi nöbeti tutan Atakumlulara destek verdi. ‘Neden 2023’ konulu bir konferans vermek için Samsun’a gelen ve vatandaşların yoğun katılımıyla konferansını gerçekleştiren Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Şener, konferansın ardından Atakum Belediyesi yanındaki Demokrasi Nöbeti alanını ziyaret etti. AK Parti Samsun Milletvekili Orhan Kırcalı, Atakum Kaymakamı Ali Bakoğlu, AK Parti Atakum İlçe Başkanı Ömer Faruk Şahin’in yanı sıra çok sayıda vatandaşın katıldığı demokrasi nöbetinde Türk Bayrakları, sabahın ilk ışıklarına kadar dalgalandırıldı.

ihsan şener cumhurbaşkanı başdanışmanı samsun

[php snippet=5]

 

Türk Milletinin 15 Temmuz gecesi bir destan yazdığını söyleyen Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Şener, “Milletimiz destanlarına bir yenisini daha ekleyerek 15 Temmuz gecesi vatan hainlerine hadlerini bildirmiştir. Milletimiz devletine, milli iradeye sahip çıkmıştır. Demokrasi nöbetleri de Türk Milletinin demokrasiye ve milli iradeye bağlılığının en güzel göstergelerinden birisidir. Bu anlamda Atakum İlçesinde devam eden demokrasi nöbetini kararlılıkla sürdüren vatandaşlarımızla gurur duyuyorum. Demokrasi Nöbetleri yakında son bulacak ama ülkemizde sağlanan bu birlik, beraberlik ve kardeşlik sonsuza kadar sürecek. Cumhurbaşkanı ve Başkomutan Recep Tayyip Erdoğan’ın sizlere selamları var. Sizlerle gurur duyduğunu bilmenizi istiyorum” diye konuştu.

ihsan şener 1

Hain darbe girişimi sırasında çocuğunun kendisine sorduğu ‘Bunlar kimin askeri?’ sorusu üzerine aralarında geçen diyalogu anlatan Cumhurbaşkanı Başdanışmanı İhsan Şener, “Uçakların üzerimizden ateş yağdırdığı o hain girişim anlarında çocuğum bana dönerek, ‘Baba bunlar kimin askeri?’ diye sordu. Silah sesleriyle dehşete düştüğümüz ve ölümü hissettiğimiz o anda aldığım bu soruya, ‘Onlar yabancı ülke askerleri’ diyebildim. Çok şükür ki o hainler amaçlarına ulaşamadı. Çok şükür ki ülkemizde vatan hainleri değil, vatan aşıkları kazandı. Tarihimizin en acımasız en kalleş çetesi fetö terör örgütünü milletçe durdurduk. O ihanet gecesinin ardından 20 güne yakın süredir nöbetlerde milletimiz aynı duruşu sergilemeye devam ediyor” dedi.

ihsan şener samsun

Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, Cumhurbaşkanı Başdanışmanı İhsan Şener’in destek ziyareti karşısında duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın tek sözüyle sokaklara dökülen, tankların karşısına dikilen, mermilere göğsünü geren milletimiz, demokrasi nöbetlerini sürdürürek devletinin arkasında olduğunu gösteriyor. Cumhurbaşkanı Başdanışmanı İhsan Şener’in ziyareti bize güç verdi. Kendisi aracılığıyla bizler de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a Atakum İlçesinden saygılarımızı, sevgilerimizi sunuyor, selamlarımızı iletiyoruz. Atakum nöbetinin başında, devletinin yanında” şeklinde konuştu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz