Şehit Ailesine 3 Başkan El Uzattı

0
717

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz’ı telefonla arayarak Şehit Uzman Çavuş Nuh Özdemir’in Ordu’daki baba evinin yeniden yapılması için çalışmaların bir an önce başlatılmasını istedi.   

Belediye Başkanı Enver Yılmaz, şehit haberinin gelmesinin ardından sosyal medya hesabı üzerinden evin yeniden yapılması için gerekli yerlere talimat verdiğini açıklamıştı.

Şehidin dün Akkuş’un Salman Mahallesi’nde son yolculuğuna uğurlanmasının ardından Ordu Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanı Mehmet Dikici, Ulaşım Dairesi Başkanı Abdulkadir Hatipoğlu ve mühendisler, şehidin baba evine giderek yeni yapılacak ev yerinde inceleme yapıp gerekli ölçümleri ve değerlendirmeleri aldılar.

Başkan Yılmaz; “Diyarbakır-Sur’da şehit düşen evladımız Nuh Özdemir’in baba ocağının fotoğraflarını basın yoluyla görünce evin yeniden yapılması için talimat vermiştim. Bugün ekiplerimiz şehidimizin baba evinin yeniden yapılacağı alanda incelemelerde bulundular. En kısa sürede inşaata başlayacağız. Şehidimize bir kez daha Allah’tan rahmet, ailesi ve milletimize başsağlığı diliyorum” dedi.

[php snippet=5]

İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Şehit Jandarma Uzman Çavuş Nuh Özdemir’in Ordu’daki baba evinin tüm eşyasını belediye olarak karşılayacaklarını sosyal medya hesabı üzerinden açıkladı.

Diyarbakır’ın Sur ilçesinde PKK’lı teröristlerle çıkan silahlı çatışmada ağır yaralanan ve kaldırıldığı hastanede şehit düşen Jandarma Uzman Çavuş Nuh Özdemir’in Ordu’nun Akkuş ilçesinde bulunan baba evini Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz’ın onarılacağını açıklamasının ardından, İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok da kendi sosyal paylaşım hesabından şehidin evinin tüm eşyalarını karşılayacaklarını paylaştı.

[php snippet=5]

Şehit Jandarma Uzman Çavuş Nuh Özdemir’in acı haberinin ardından gerek taziye evinde gerekse havaalanında şehit ailesini yalnız bırakmayan Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz’ın acılı aileye ev hediye edeceği öğrenildi.

Samsun Valisi İbrahim Şahin ile birlikte taziye evine giden Yılmaz’ın şehit ailesinin her türlü ihtiyacının karşılanması için de talimat verdiği belirtildi

enver yılmaz

erdoğan tok

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz