Ordu’nun Son Kahramanları

0
1003

Haber Ajansından bir haber gelir. “Şehit Var” Daha başlığı okuyunca yürek bir burkulur. Sonra haberi yazarsın bir şekilde ve Şehadete ulaşan bu yiğidin resmini eklemek için sosyal ağ hesabına bakarsın, ailesiyle, çocuğuyla, eşiyle, dostlarıyla çekilmiş resmini görürsün ve dahada zorlaşır haberi yazmak. Ülke olarak son zamanlarda bölücü ve bozgunculara karşı verilen mücedelenin biran önce sonuçlanıp. Böyle zorlu haberleri almamak dileğiyle.

Korkma, sönmez bu şafaklarda yüzen al sancak;
Sönmeden yurdumun üstünde tüten en son ocak.
O benim milletimin yıldızıdır, parlayacak;
O benimdir, o benim milletimindir ancak
.

Ülkemizde son zamanlarda kolluk kuvvetlerinin bölücü örgütlere karşı sürdürdüğü operasyonlarda, Ordulu olan şehitlerimiz.

HÜSEYİN GÜMÜŞ
NUH ÖZDEMİR
OSMAN YURT
YALÇIN YAMANER
ESAT ÖZCAN

Geçtiğimiz günlerde Şehadete ulaşan Ordulu Şehitlerimiz hakkında bilgiler ise şöyle.

şehit hüseyin gümüş ordu

HÜSEYİN GÜMÜŞ

Perşembe Ekinciler Mahallesi Muhtarı Mehmet Ali Gümüş’ün oğlu Ordulu Jandarma Astsubay Üstçavuş Hüseyin Gümüş, Diyarbakır Sur’da PKK terör örgütüne karşı sürdürülen operasyonda şehit düştü. Perşembe nüfusuna bağlı, evli ve 1 çocuk babası olduğu öğrenildi. Şehidin eşi Kıymet Gümüş’ün hemşire olduğu belirtildi.

Nuh ÖZEMİR 2

NUH ÖZDEMİR

Diyarbakır ili Sur ilçesinde devam eden operasyonda bölücü  PKK’lı teröristlerce yapılan hain silahlı saldırıda  Ordu Akkuş Salman beldesinden 26 yaşındaki Uzman Çavuş Nuh Özdemir, ağır yaralandı. Ordu Akkuşlu Uzman Çavuş Nuh Özdemir, kaldırıldığı hastanede doktorların bütün çabasına rağmen kurtarılamayarak şehit düştü. Şehidin eşi Leyla Özdemir’in ise 7 aylık hamileydi.

Osman YURT 2

OSMAN YURT

Şırnak’ın Cizre İlçesi’nde güvenlik güçleriyle PKK’lı teröristler arasında çıkan çatışmada yaralanarak kaldırıldığı hastanede kurtarılamayarak şehit olan Özel Harekat polisi Osman Yurt`un çocukları Oğuzhan, Ömer Faruk ve Burak Yurt`a acı haber öğrenim gördükleri okuldu verildi. Polisi Osman Yurt’un ailesi acı haberi Ordu’nun Altınordu İlçesi’nde aldı. Sivas nüfusuna kayıtlı şehit Özel Harekat Polisi Yurt’un 21 yıllık polis olduğu, 12 yıldır Ordu İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Özel Harekat Şubesi’nde görev yaptığı, yaklaşık 2 ay önce geçici görevlendirmeyle Cizre’ye gittiği öğrenildi.

yalçın yamaner şehit ordu

YALÇIN YAMANER

Siirt’te terör örgütü PKK mensuplarına yönelik operasyonda şehit düşen polis memuru Yalçın Yamaner’in (39) memleketi Ordu’daki akrabalarında hüzün hakim. Altınordu ilçesinde, cuma namazı çıkışında yeğeninin şehit haberini alan amca emekli Başkomiser Mehmet Yamaner’i, arkadaşları yalnız bırakmadı. “BABASI DA POLİS MEMURUYDU”

Esat ÖZCAN

ESAT ÖZCAN

Diyarbakır’ın Sur ilçesinde terör örgütüne yönelik operasyonlar devam ederken bir acı haber daha geldi. Çatışmalarda Ordulu asker Esat Özcan hain terör örgütü tarafından şehit edildi. Aslen Ulubey İlçesi Sayaca Mahallesi’nden olan Esat Özcan’ın cenazesi ailesinin İstanbul Gaziosmanpaşa’da oturduğu ve ailenin isteği üzerine şehidimiz cenazesinin bu akşam İstanbul’a götürüleceği ve  Gaziosmanpaşa’da defnedileceği öğrenildi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz