İnşaatı Bitime Yaklaşan Yayla Dükkanlarının İhale Duyurusu Yapıldı

0
826

Korgan Yaylasında yıllardır derme çatma mekanlar ile nerdeyse her yazın yerli turist akınına uğrayan mekanların yerine yenisinin yapımına geçtiğimiz yıl başlanmıştı. Yayla sezonu başlaması arefesinde Korgan Belediyesi Tarafından bu yeni yapılan dükkanların ihale duyurusu yapıldı.

korgan yayla dükkan

Yeni dükkanlar ile daha düzenli ve sayısı fazla işletme imkanı sunulacak, temennimiz bu işletmelerin yapılmasının ardından denetimlerin de yerinde yapılarak kalıcı tesisler olması. Ki daha yakın zamanda iteniçi mesire alanına da tesis yapıldı fakat ne tesis ne de lavabolar kullanılır halde değildi akabinde de yıkılmıştı burdaki tesis.

İlerleyen dönemlerde de mini apartlar ile kalma imkanının sunulmasıyla yayla turizmindeki tesis eksikliklerimiz giderilmeye başlanılabilir.

korgan yaylası tesisler

Yapılan dükkanların çevre düzenlemesi kapsamında etrafına çam dikimi yapıldı.

İhale Duyurusu

KORGAN BELEDİYE BAŞKANLIĞINDAN

1-Mülkiyeti Belediyemize ait Korgan Yaylasında bulunan 10 adet işyeri niteliğindeki taşınmazların 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 45. maddesi gereğince Açık Artırma suretiyle 3 yıllığına ihaleye çıkarılmıştır.

2-İhale 11.03.2016 Cuma günü saat 10.00’da Belediye Encümeni huzurunda yapılacaktır.

3-İhalede işyerlerinin muhammen bedeli 1 nolu işyerinden 8 nolu işyerine kadar olan dükkanlar için yıllık 2.500.00 TL. geçici teminat 75.00 TL. 9 ve 10 nolu işyerlerinin yıllık muhammen bedelleri ise 3.500.00 TL. olup Geçici Teminatları 105.00 TL.dir.

4-Talipliler Belediyemiz Emlak ve İstimlak Müdürlüğüne gelerek idari şartnameyi görebilirler. Ayrıca ihaleye katılmak isyeteyenlerin 50.00 TL. Şartname ve Basılı Evrak ücretini yatırmaları gerekmektedir.

İlgililere ilanen duyurulur.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz