Tepealan’a Yol Müjdesi

0
1665

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, 30 Mart 20114 seçimlerinde yüzde 95 ile en fazla oy aldığı Korgan’ın eski beldelerinden Tepealan mahallesinin yollarının asfalt, grup yollarının ise beton yol yapılacağını açıkladı.

Tepealan mahallesinde 25 yıl kullanılabilecek yollar yapıldığını vurgulayan Başkan Enver Yılmaz, “Tepealan-Korgan arasındaki 25 km’lik yolun asfaltlanması için geçen yıl söz vermiştik. İnşaatına başlandı ve ihalesi yapıldı. 3 km’lik yolun asfalt döküm işlemini ve duvarlarını yaptık. Korgan-Tepealan yolunun 11 km’sinin tamamı, Ağustos ayı sonu itibarıyla sıcak asfalt dökülüp Tepealanlı kardeşlerimizin hizmetine sunulacak” dedi.

“GRUP YOLLARI BETON OLACAK”

Grup yollarıyla ilgili de müjdeler veren Başkan Yılmaz, rakımı yüksek arazilerde stabilize asfaltın çok uygun olmadığını ifade ederek, beton yol yapılacağını belirtti.

Korgan-Tepealan ve Çiftlik- Çatalpınar gibi ana grup yollarının da ihalesinin yapıldığını belirten Başkan Enver Yılmaz, “İlçe belediyesi elinden geleni yapıyor. Korgan’ın 4 tane beldesi vardı ve oradan gelen borç 10 milyon liranın üzerinde. Bu borcun çoğunu Büyükşehir, kalanını ise ilçe belediyemiz ödüyor. Borcu ödeyip hem yolu hem de suyu yapmak, 50 yıllık bu sorunları bu kadar kısa zamanda çözmek kolay olmuyor. Anlayış göstermenizi bekliyorum” diye konuştu.

 

[php snippet=9]

 

ordu korgan tepealan tepealan iftar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz